Πολιτική επιστροφών και ακυρώσεων

Επιστροφή προϊόντων

Η εταιρία Mamais Marine θέλοντας να εξασφαλίσει τους πελάτες της προσφέρει τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων.

Επιστροφή προϊόντων γίνεται σε διάστημα 6 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων με την επίδειξη του αποκόμματος της απόδειξης και εφόσον η συσκευασία δεν έχει παραβιαστείκαι βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση.

Η επιστροφή των προϊόντων μπορεί να γίνει είτε με επίσκεψη στο κατάστημα μας όπου θα ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος και θα ενημερωθείτε για την περαιτέρω διαδικασία είτε με την αποστολή των προϊόντων μέσω courier αφού έχετε διασφαλίσει την προστασία του προϊόντος. Το προσωπικό μας θα έλθει σε επικοινωνία μαζί σας για να καθοριστεί ο τρόπος επιστροφής των χρημάτων.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής προϊόντων η αποστολή του προϊόντος γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 22820-71236 ή στέλνοντας μας μήνυμα.

Ακύρωση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που επιθυμείτε ακύρωση της παραγγελία σας επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2282071236 ή στέλνοντας μας μήνυμα. Βασική προϋπόθεση είναι η ακύρωση της παραγγελίας να γίνει εγκαίρως ώστε να μην έχει ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής.

Η ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει την ίδια ημέρα, εφόσον αυτή είναι εργάσιμη (Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός επίσημων αργιών).

0

Γράψε αυτό που ψάχνεις και πάτα enter